In de afgelopen paar uur de PEGI (Pan European Game Information), de Europese autoriteit die zich bezighoudt met de beoordeling van videogames in ons continent, heeft officieel geregistreerd een PlayStation 4-versie van Godfall, de actie is sinds november vorig jaar exclusief beschikbaar voor PlayStation 5 en pc.

Op dit moment echter noch de ontwikkelaar Counterplay Games noch de uitgever Gearbox hebben de komst van de videogame ook op old-gen aangekondigd, maar aangezien de PEGI in feite een officieel orgaan is, lijkt het slechts een kwestie van uren voordat het gebeurt.

We moeten gewoon wachten op de officieelheid van de onthulling van Godfall su PlayStation 4, misschien met een trailer die beide laat zien prestatie op de oude console maar ook een officiële releasedatum voor deze versie.