The Great Ace Attorney Chronicles arriveert voor het eerst in het westen, we hebben al de releasedatum voor Nintendo Switch, PS4 en pc.

De collectie bevat de twee niet-uitgebrachte titels buiten Japan The Great Ace Attorney: Adventures en The Great Ace Attorney 2: Oplossen oorspronkelijk uitgebracht voor Nintendo 3DS. Deze prequel-hoofdstukken vertellen het verhaal van Phoenix's voorvader Wright Ryunosuke Naruhodo in Meiji Japan en Victoriaans Engeland.

Persbericht:

"The Great Ace Attorney Chronicles speelt zich af aan het einde van de 10e eeuw tijdens de Meiji-periode in Japan en het Victoriaanse tijdperk in Engeland. rechtbank. Spelers ontrafelen de mysteries achter XNUMX spannende zaken naast een bizarre cast van over-the-top personages, waaronder de lokale detective-aas Herlock Sholmes.

Voor het eerst in de serie ziet The Great Ace Attorney Chronicles het debuut van twee nieuwe gameplay-ervaringen die de inzet zeker zullen verhogen, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Tijdens het onderzoek zullen spelers samenwerken met Sholmes om deel te nemen aan een "Dance of Deduction" om fouten in de overdreven logica van de detective te identificeren en nieuwe feiten te ontdekken.

In de rechtbank zullen spelers deelnemen aan Summation Examens waar ze discrepanties in de jury moeten benadrukken in de hoop een felbegeerd "niet schuldig" vonnis te krijgen. Met deze extra gamefuncties kunnen toekomstige advocaten zich als nooit tevoren voorbereiden op onderzoeken en rechtszaken. "

De collectie, die we alleen in digitale versie zouden moeten aankomen, staat gepland 27 juli voor Nintendo Switch, PS4 en pc. De collectie zal genieten van speciale inhoud, zoals extra mini-afleveringen, alternatieve kostuums, illustraties en muziekinhoud.