Konami heeft de merken Castlevania en Metal Gear Rising opnieuw geregistreerd. Onderweg geremasterd of nieuwe projecten?

Het Japanse bedrijf, dat nu bijna volledig is toegewijd aan de Pachinko- en arcademarkt, registreerde begin april twee nieuwe merken. Het zou zijn Metaaluitrusting, een hack en slash spin-off van de beroemde saga die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2013, en Akumajou Dracula, bij ons bekend als Castlevania.

Wat kunnen we dan verwachten? De meest waarschijnlijke hypothesen zijn een of meer remastered, of gewoon de verlenging van rechten op merken. Veel moeilijker, maar niet onmogelijk, is de komst van nieuwe titels van de twee merken, vooral in de vorm van triple A-videogames.

We hebben momenteel geen idee over de toekomst van deze producten, maar we houden u op de hoogte.