GameStopDe wind van verandering blijft het huis binnen waaien GameStop, met het bedrijf dat heeft aangekondigd het aanstaande aftreden van CEO, George Sherman.

De uitvoerende macht zal officieel de plaats verlaten il 31 juli dit jaar of zelfs eerder, mocht het bedrijf op die datum een ​​vervanger hebben gevonden. GameStop is nu op zoek naar een figuur dat hij heeft "De juiste vaardigheden om de veranderingen die het huidige bedrijf vereist, het hoofd te bieden".

"Ik ben trots op wat ik de afgelopen twee jaar heb bereikt in GameStop, inclusief de moeilijke periode als gevolg van de Covid-19-pandemie" Sherman zei: “Het was een voorrecht om leiding te mogen geven aan zulke toegewijde en getalenteerde individuen, die gezamenlijk een enorme passie voor de game-industrie bezitten. We hebben geholpen om het bedrijf kracht en stabiliteit te geven, inclusief het verkleinen van onze winkels, het verlagen van kosten en schulden en het stimuleren van de groei van e-commerce ”.

Na een zeer moeilijke periode is het Amerikaanse bedrijf er nog steeds mee bezig grote commerciële reorganisatie, die bovenaan ook een soortgelijke verandering doormaakt, op zoek naar een antwoord op een markt die de afgelopen jaren grondig is veranderd.

Het is niet verrassend dat, naast de eerder genoemde uitbreiding van de e-commercesector, GameStop lijkt de intentie te hebben om een ​​zeer belangrijke opening naar de pc-markt te creëren, Met de 'speciale hardware die in de toekomst verkrijgbaar zal zijn in de winkels van de keten.