In een recente livestream geüpload naar zijn YouTube-kanaal David Jeff, de historische directeur van Twisted Metal en de eerste saga van God of War, heeft misschien enkele van de aanstaande plannen onthuld voor PlayStation​ Voornamelijk zou Sony volgens de ex-directeur werken aan een dienst die kan concurreren met deXbox Game Pass di Microsoft.

Het gerucht zou zijn ontstaan ​​door een anonieme medewerker van Sony, die deze ongrijpbare service omschrijft als een tegenaanval in dienst van Microsoft die momenteel een hoger aandelenaanbod heeft dan de huidige tegenhangers van Sony: PlayStation Now PS + Collectie.

Het is niet de eerste keer dat sommige insiders verwijzen naar een wijziging van plannen in het beheer van de diensten die door PlayStation worden aangeboden. Laatste november, ook het hoofd van Sony Interactive Entertainment Jim Ryan had deze mogelijkheid genoemd, met verder nieuws dat later zal komen.

Maar zal het waar zijn? We nodigen je uit om neem dit nieuws met een gepaste tang en wacht op een mogelijke aankondiging van Sony zelf.