Er hangt een sfeer van groei in huis epic Games​ In tegenstelling zoals beweerd door Apple, het gezelschap van Tim Sweeney lijkt niet te weinig geld te hebben. Inderdaad, gisteren de namen van de nieuwe investeerders die worden toegevoegd aan de Multiverse gemaakt door de ontwikkelaars van Fortnite.

Laten we het hebben over een goede investering 1 miljard dollar en die namen ziet als Appaloosa, Baillie Gifford, Fidelity Management & Research Company LLC, GIC vooral Sony Group Corporation, die een investering hebben gedaan van 200 miljoen dollar.

Volgens wat werd aangekondigd door Epic Games zelf binnen je blog, zullen deze investeringen het bedrijf helpen a hun groei in de gamingsector verder ondersteunen​ Hier zijn de woorden van Epic CEO Tim Sweeney:

“We zijn onze nieuwe en oude investeerders dankbaar die onze visie voor Epic en de Metaverse steunen. Hun investeringen zullen ons werk rond het bouwen van ervaringen zoals Fortnite, Rocket League en Fall Guys versnellen, terwijl ontwikkelaars en creatievelingen de mogelijkheid krijgen met Unreal Engine, Epic's online services en de Epic Games Store. "

En over samenwerkingen tussen Epic en Sony gesproken, wist je dat Aloy di Horizon: Zero Dawn zal vervolgens op Fortnite aankomen April 15 2021: