In de afgelopen uren Oculus kondigde de komst aan van een nieuwe technologie in Beta op Oculus Quest 2, waarmee u de viewer kunt gebruiken om titels af te spelen die op de pc zijn geïnstalleerd maar in volledig draadloos.

Deze nieuwe functie, Air Link genaamd, zal games rechtstreeks naar het Quest 2 via de wifi-verbinding van de router, waardoor we VR-games kunnen gebruiken aanwezig op onze pc zonder dat de laatste direct in de Oculus hoeft te worden geïnstalleerd.

De nieuwe update komt volgens het bedrijf in de cursus van de maand april, en naast het implementeren van de technologie Luchtverbinding, die zal worden geactiveerd in het tabblad "Beta" van impostazioni van de Oculus Quest 2, introduceert ook de mogelijkheid om de headset te gebruiken met een 120Hz verversingssnelheid, om de gebruiker de meest vloeiende virtual reality-ervaring te bieden.