De laatste conferentie van Nintendo Indie World, de afspraak waarmee alle nieuwe titels van het onafhankelijke panorama worden aangekondigd die de komende maanden naar de Nintendo Switch komen. Hoewel deze presentatie niet heeft gezien de komst van een nieuwe trailer van de langverwachte Hollow Knight: Silksong, werden enkele opmerkelijke titels gepresenteerd en zullen in de volgende regels verschijnen. Laten we geen tijd verspillen en aan de slag gaan!

Komt tegen het einde van het jaar, Weg 96 ontwikkeld door het Franse softwarehuis Digixart is een interactieve roadtrip met smaak jaar '90 en trama procedureel​ Tijdens het avontuur kan de speler op elk moment vorm uw reis, nieuwe vrienden maken of bittere vijanden, de wet overtreden of gehoorzamen, binnen de natie van Petria, gedomineerd door een dictatoriaal regime. In al deze waanideeën van parallelle werkelijkheden en onbekende persoonlijkheden is Road 96 de enige constante Alex, een meisje dat we in elk van onze avonturen zullen vinden, als metgezel of slachtoffer.

Ontwikkeld door de bekroonde Roll7-studio, OlliOlli Wereld neemt de arcade gameplay-canons van de serie gewijd aan skateboarden en breidt ze uit tot een platformavontuur vol trucs om te leren, karakters om te kennen en levels vol kruispunten, alternatieve routes en andere verschillende duivels. De release van OlliOlli World staat gepland voor Winter 2021.

Van vrienden van Tribute DOTEmu komt een echte knaller uit het verleden mee Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge​ Geïnspireerd door eerdere scrollende vechtspellen gebaseerd op de serie zoals TMNT: Turtles in Time (SNES), meldt deze nieuwe titel Michelangelo, Donatello, Raphael en Leonardo in de 2D-wereld vol vijanden om te slaan.

Last but not least komt de aankondiging bowlerOxenfree II: Lost Signals speelt zich af 5 jaar na het sluiten van het eerste hoofdstuk, vertelt het verhaal van Riley, een meisje dat de speler zal moeten begeleiden bij de ontdekking van mysteries die verband houden met optredens bovennatuurlijk van wezens uit het onbekende. De titel is momenteel in ontwikkeling bij Night School Studio en het zal komen tegen het einde van 2021.