Maisie Williams, ster van de populaire serie Game of Thrones, is onlangs de officiële campagne-ambassadeur van H & M toegewijd aan het milieu. Voor de gelegenheid begon de actrice deel te nemen aan verschillende initiatieven multimedia, zoals de opening van een eiland dat bezocht kan worden Animal Crossing: New Horizons.

Animal Crossing New Horizons H&M Maisie Williams NintendoHet eiland betreden is heel eenvoudig: stuur gewoon een privébericht naar het Twitter-account van @looop​ Met de nodige geduld wordt er contact met u opgenomen en ontvangt u het Codex Dodo nodig om het eiland Looop te bezoeken, de mascotte van deze campagne die ernaar streeft het gebruik van gerecyclede materialen tegen 2030 verhogen.

En het is niet de eerste keer dat de titel van Nintendo het wordt gebruikt voor reclamecampagnes van grote merken. In feite herinneren we ons wanneer een zetel van KFC hij creëerde zijn reclame-eiland of wanneer het spel werd gebruikt voor nodig Amerikaanse burgers uit om te stemmen voor de huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden.