In de afgelopen uren IGN heeft voor het eerst onthuld wat de kaart zal zijn van de aanwezige gebieden in Resident Evil Village​ Ondanks de vorige aflevering in de serie, Resident Evil 7, vond het plaats op een kaart nogal omschreven (Baker-herenhuis en het omliggende moeras), lijkt Capcom de speelruimte voor Village definitief te hebben uitgebreid, en de laatste zal worden opgesplitst in vier macro-zones: Castle Dimitrescu (dat gedeeltelijk werd verkend in de PS5-demo), House Beneviento, Heisenberg's Factory en Moreau's Reservoir.

Voorlopig laten deze namen echter enige tijd over, aangezien de plot van Resident Evil Village nog steeds volledig in mysterie is gehuld, zo niet wat betreft de terugkeer van personages als Ethan Winter en Chris Redfield. Dus we moeten er gewoon op wachten showcase gepland voor volgende week, waarin we zeker nieuws zullen hebben over de titel die de volgende keer uitkomt 7 maggio.