HTC, via een korte tweet met een foto, lijkt hij te hebben gesuggereerd de komst van een nieuwe virtual reality-headset​ De afbeelding gaat vergezeld van een korte zin:

'Nu de accessoires uit de weg zijn, gaan we aan de slag.'

De verwijzing naar accessoires heeft betrekking op de lancering van de face-tracker voor Vive Pro en de Vive Tracker 3.0, die onlangs op de markt zijn gebracht. Het idee dat het een nieuwe headset zou kunnen zijn, wordt ook ondersteund door het feit dat de president van HTC Vive China, Alvin Wang Graylin, dezelfde foto tweette met de hashtags "#XR #VR #Vive".

We weten praktisch niets anders. HTC heeft zich altijd onderscheiden door de productie van hoogwaardige kijkers en de prijzen zijn niet bepaald toegankelijk, we moeten gewoon kijken wat ze opleveren. Vorig jaar rond dezelfde tijd maakte het bedrijf bekend drie nieuwe kijkers.