De Epic Games Store vernieuwt zijn lijst met gratis titels elke donderdag en doet dit met 3 van de 10: seizoen twee, het nieuwe hoofdstuk van Verschrikkelijke houdingsspellen.

“Zal Shovelworks Studios ooit een game produceren die beter scoort dan 3 op 10? De capriolen en tegenslagen van de slechtste ontwikkelaars van videogames ter wereld gaan door in de voortzetting van de "3 van 10​ Super cafeïnehoudende krachten, bewuste AI en rivaliserende ontwikkelingsstudio's staan ​​tussen Shovelworks Studios en de poging om een ​​game te maken die beter scoort dan 3 op 10. Zal dit het seizoen zijn waarin ze eindelijk slagen? "

Het aanbod blijft gratis tot de volgende April 15 2021​ En voor het geval je het eerste seizoen nog niet hersteld bent, geen probleem! Het eerste hoofdstuk van de serie is gratis beschikbaar en klaar om te spelen.