Deathloop, de nieuwe Arkane Lyon-titel aangekondigd als een exclusieve tijdlijn voor Playstation 5, is officieel uitgesteld.

De communicatie kwam rechtstreeks uit de Franse studio, die in één is ondertekende notitie door de spelregisseur Dinga Bakaba onthulde tegelijkertijd ook de nieuwe releasedatum, ingesteld op 14 september aanstaande.

Deathloop“We hebben de beslissing genomen om de lancering van Deathloop uit te stellen tot 14 september 2021. We zijn toegewijd aan kwaliteit en het behouden van de ambities van ons team voor Deathloop, terwijl we tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van iedereen in Arkane verzekeren. We zullen deze extra tijd gebruiken om ons doel te bereiken: een schokkende, elegante en leuke ervaring voor de speler creëren. Onze excuses voor het lange wachten en danken u voor uw passie en opwinding. Dit is de brandstof die onze creativiteit en hard werken voedt. We kunnen niet wachten om Deathloop binnenkort verder te laten zien! "

De game is een originele FPS waarin twee huurmoordenaars vast komen te zitten in een vreemde tijdlus op het eiland Blackreef, gedwongen om dezelfde dag voor altijd te herbeleven. Meer diepgaande informatie hierover is nog niet bekend, daarom zullen we wat langer moeten wachten om meer informatie te krijgen over de titel van de Franse studie, die is gebleven Playstation tijdelijk exclusief ondanks dat Arkane zich bij de Xbox Game Studios na Microsoft's overname van Bethesda.