Ontwikkelaars van PUBG Mobile, Lichtsnelheid En Quantum Studios, Ik werk aan een nieuw spel genaamd Undawn​ Dit nieuwe zombiespel is uitgegeven door hetzelfde bedrijf dat het populaire Battle Royale-spel heeft uitgebracht Vrij vuur, Garena.

De teaser is uitgebracht en toont een deel van de inhoud die in de game aanwezig zal zijn. Er is nog geen releasedatum, maar de verwachting is dat het later dit jaar op verschillende platforms zal verschijnen.

Het spel is een open wereld waarin spelers lange afstanden kunnen afleggen. Het wordt ook wel gedefinieerd als een avontuur, dat doet denken aan bijvoorbeeld de aanwezigheid van een campagne in de stijl van State of Decay en The Walking Dead. Uit de trailer blijkt duidelijk dat de ontwikkelaars dezelfde PUBG Mobile-middelen gebruiken, zoals wapens, geluiden, voertuigen en zelfs sommige gebouwen.

Het enige dat overblijft is wachten op nieuwe informatie hierover.