Er lijkt geen uitstel te zijn voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. De titel is weer uitgesteld.

TT Games kondigde met tegenzin via Twitter aan dat de nieuwe LEGO-titel gewijd aan de Far Far Galaxy meer tijd nodig heeft. Het is de bedoeling van de auteurs om van dit nieuwe hoofdstuk het beste LEGO-spel ooit te maken, en dat ook te doen meer tijd nodig. Hier is het officiële persbericht:

“Bij TT Games werken we er hard aan om van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga de grootste en beste LEGO-gametitel ooit te maken, maar daar hebben we meer tijd voor nodig. We kunnen de voorjaarsrelease niet halen, maar we zullen u zo snel mogelijk nieuwe details over het lanceringsvenster geven "

Het is de derde uitstel bij Warner Bros., nadat Gotham Knight en Hogwarts Legacy beide waren uitgesteld tot volgend jaar. Kunnen we vanaf 2021 meer uitstel verwachten?