TWICE, de beroemde K-Pop-groep, zijn de nieuwe getuigenissen van Nintendo Switch in Zuid-Korea Een winnende combinatie?

De Koreaanse divisie van Nintendo heeft gekozen voor de vrouwelijke K-popgroep TWEEMAAL om de hybride console in het land te vertegenwoordigen. Na het invoeren van hun beroemde lied "Bijzonder voelen" in Just Dance 2021 versterkt het Kyoto-huis de relatie met de artiesten dankzij enkele afbeeldingen op de Koreaanse Nintendo-website. U vindt ze allemaal op het volgende link.

De relatie is niet alleen een zakelijke aangelegenheid, twee van de leden hebben zelfs herhaaldelijk hun liefde verklaard Animal Crossing: New Horizons, zoveel om er vanaf de eerste dag mee te spelen.

Een heel slimme zet die een ander type publiek dichter bij de Nintendo-wereld zou kunnen brengen en, waarom niet, bij gaming in het algemeen. Zeer goede Nintendo Korea!