Chinese politie in samenwerking met het bedrijf Tencent heeft vandaag op 31 maart een criminele organisatie ontmanteld die cheatsoftware verkocht. De verkoop zou de criminelen hebben verdiend 76 miljoen dollar. 

De operatie, genaamd "Chicken Drumstick" en gehouden in de stad Kunshan, resulteerde in de sluiting van de site die werd verkocht abonnementen om cheats te krijgen in games zoals Overwatch en Call of Duty​ De prijs was ongeveer $ 10 per dag of $ 200 per maand.

Screenshot van raid
Foto's van de Chinese politieoperatie

De BBC meldt dat de politie tijdens de operatie de exploitanten van de site arresteerde en beslag legde op hun bezittingen ter waarde van 46 miljoen dollar, waaronder verschillende luxe auto's. Na de operatie schatten de Chinese autoriteiten dit op de grootste "cheat factory" ter wereld.