eSerie A TIM PES 2021De A TIM eSerie is klaar om van start te gaan. De officiële wedstrijd, die wordt gehouden op eFootball PES 2021, begint vandaag met de reguliere seizoensuitdagingen van groep A.

De Capitolijnse derby Lazio-Rome opent om 13 uur, die dient als de openingswedstrijd, gevolgd door de wedstrijd tussen Juventus en Spezia. De compositie van de groep wordt afgesloten met Parma, dat later in de scène zal verschijnen tegenover Lazio. De teams nemen het tegen elkaar op in thuis- en uitwedstrijden waarbij de overwinning van de groep en deelname aan het playoff-bord op het spel staan.

Voor iedereen die de wedstrijd wil volgen, ben ik beschikbaar officiële kanalen Trekken e YouTube waarop alle wedstrijden worden uitgezonden. Om in plaats daarvan de resultaten en ranglijsten te raadplegen, is beschikbaar de officiële website van de eSerie A TIM.