Van enkele foto's die de afgelopen dagen zijn gelekt, lijkt het erop dat in het tweede seizoen van The Witcher daar een opwachting zal maken Wild Hunt, of Wild Hunt, waarrond het derde hoofdstuk van de videogameserie draait.

Lezers van de romans zullen deze vijand, die in het vierde boek van de Time of War-serie verschijnt, herkennen terwijl ze Ciri achtervolgen. Het is waarschijnlijk dat de rol van deze ridders in de serie heel anders zal zijn, en dat dit slechts een cameo is om hen te presenteren als Geralt's toekomstige antagonisten.

Het lek dat deze foto's onder de publieke aandacht heeft gebracht, komt voort uit Redaanse intelligentie, site gewijd aan de Netflix tv-serie The Witcher. Naast het waarborgen van de authenticiteit van de foto's, beweert de site bevestiging te hebben gekregen van zijn eigen bron dat de ridders die op de foto's worden afgebeeld, echt deel uitmaken van de Wild Hunt.

The Witcher had een gelukkig debuut op Netflix, repliceert het succes van CD Projekt RED-videogames en wordt snel een van de meest bekeken producten van de streamingdienst. Het tweede seizoen liep echter veel vertraging op als gevolg van de pandemie, eerst en daarna door een blessure Henry Cavill Tijdens het fotograferen.

De serie moet nog steeds voldoen aan de deadlines en exit tegen het einde van 2021.