Jonathan Warner, in gedachten achter Anthem, kondigde hij aan met een eigen post Twitter profiel personeel dat hun baan bij BioWare heeft verlaten.

"BioWare is al bijna 10 jaar mijn thuis Ik wens je het beste. DA [Dragon Age] ME [Mass Effect] en SWTOR [Star Wars: The Old Republic] zijn in goede handen en kunnen niet wachten om ze aan de andere kant van het scherm te spelen. "

Het afscheid van Warner volgt op de afsluiting van de opvolger van Anthem, waarvan hij de regisseur was. BioWare is gestopt Anthem Next of Anthem 2.0, Voor focus op de twee meest succesvolle series van het softwarehuis, Dragon Age en Mass Effect.

Deze projecten hebben echter ook recentelijk te maken gehad met afvallers. Beide Casey Hudson en Mark Darrah, Dragon Age general manager en Mass Effect producer en executive respectievelijk, hebben BioWare de afgelopen maanden verlaten.