Cyberpunk 2077 CDProjekt Rode patch 1.2Patch 1.2 voor Cyberpunk 2077, slechts een paar uur geleden voorzien met de kilometerstand patch notities, is al beschikbaar.

Als hierboven al uitgelegd, gaat dit een buitengewoon aantal verbeteringen brengen aan de besproken RPG van CDProjekt RED, met aanzienlijke ingrepen op het aandrijfsysteem, op het gedrag van sommige auto's en op de AI van de NPC's. Dit, dat bij de lancering in feite sterk werd bekritiseerd, was degene die het Poolse softwarebedrijf het meest heeft betrokken bij het zoeken naar een algeheel bevredigender antwoord, inclusief de beslist niet overtuigende Night City-politie.

natuurlijk, er is ook veel werk verzet aan de slechte consoleversies van de oude generatie, die al een speciale patch had gekregen, 1.1, en die andere substantiële verbeteringen zou moeten zien aan de speelbaarheid van het spel, met het oog op het probleem van de slechte stabiliteit.

Degenen die echter terug willen gaan voor een ritje op Cyberpunk 2077, moeten zich voorbereiden op een lange download: patch 1.2 is echt gigantisch, met afmetingen variërend van 33 GB voor de pc-versie tot ongeveer 45 GB voor de laatste generatie consoles. De Stadia-versie zal in plaats daarvan, zoals gewoonlijk, de update deze week ontvangen.

CDProjekt RED lijkt daarom bereid om de beloften die enkele weken geleden zijn gedaan, na te komen op substantiële ondersteuning voor de game in de komende maanden en de grote hoeveelheid verbeteringen die met deze patch komen, lijkt de toewijding van de Poolse studio te willen bevestigen, alleen vorige maand vertraagd van de hackeraanval waar hij het slachtoffer van werd.