Het universum van League of Legends is klaar om verder uit te breiden. Binnengevallen op het gebied van digitale kaartspellen met Legends of Runeterra en die van Competitive FPS met Waardering, Is Riot Games klaar om de grote sprong te wagen in de wereld van MMORPG's.

League of Legends KatarinaHet Californische softwarehuis heeft namelijk de applicaties voor het project geopend Wereld van Runeterra, en is op zoek naar getalenteerde mensen voor de volgende gebieden: Gameplay-engineering, Spel ontwerp, UX Ontwerp, spel Art e Game productie.

“Nee, je droomt niet, we werken aan een MMORPG die zich afspeelt in het League-universum! We weten dat MMO's veel mensen nodig hebben om te creëren, en we hebben een heel groot team nodig om de wereld van Runeterra tot leven te brengen. En hier kom je binnen. We zullen doorgaan met het plaatsen van nieuwe functies, maar op dit moment hebben we geen specifieke openstaande vacatures binnen ons team, we bereiden ons voor op de reis. "