The Legend of Zelda: Breath of the Wild is onlangs voltooid 4 jaar maar de liefde van Nintendo-fans voor Link's nieuwste avontuur in Hyrule kent geen grenzen. Sommigen van hen hebben inderdaad hun krachten gebundeld en werken eraan Second Wind, een gratis uitbreidings-DLC voor de Wii U-versie van het spel.

De mod is ontwikkeld door een team van 50 mensen onder leiding van de gebruiker CEOBrainz en zal gaan opnemen nieuwe uitdagingen, kerker, zoektochtobjecten NPC, ook naar pas enkele van de mechanica aan die al in het originele spel aanwezig zijn (Kwaliteit van leven verandert). Volgens de ontwikkelaars is de mod compleet op 60% en verwacht dat er in de maand van Juni.

En op dezelfde filosofie als andere mods zoals Project M e Mario Kart CTGP, heeft deze mod een originele kopie van de game nodig om er ten volle van te kunnen genieten.

Als je geïnteresseerd bent in deze gratis Second Wind DLC, verwijzen we je door naar officiële pagina van het project.