En na ik gerucht en plagen door Square Enix is ​​de bevestiging eindelijk gearriveerd: het nieuwe hoofdstuk van de serie Het leven is vreemd: ware kleuren werd aangekondigd tijdens het laatste online evenement Square Enix presenteert.

In tegenstelling tot de voorgaande hoofdstukken is deze nieuwe game ontwikkeld door Deck Nine het zal geen episodische release hebben, maar de volgende zal in zijn geheel worden uitgebracht 10 september 2021 su PC, PS4PlayStation 5, platforms Xbox Google Stadia.

True Colors vertelt de avonturen van Alex, een meisje dat net in de stad Haven Springs is aangekomen om weer contact te maken met haar broer Gabe​ Helaas voor haar zal ze ontdekken dat ze de mysterieuze verdwijning van de laatste onderzoekt. Door de zaak te onderzoeken en nieuwe dingen over Gabe's verleden te leren, leert Alex haar macht te beheersen: een empathische kracht die in staat is de emoties van mensen te voelen, tot het punt dat hij zijn eigen ziel in gevaar brengt.

Naast True Colors heeft Deck Nine de Life is Strange: Remastered Collection aangekondigd, een grafische upgrade van de eerste twee games in de serie die zich afspeelt in Arcadia Bay. Deze collectie wordt meegeleverd bij de aankoop van de Ultimate Edition van de game en zal tijdens de 2021.