Het team PlayStation verrast de gemeenschap opnieuw door het initiatief voort te zetten Speel bij Homen, en deze keer een van de beste titels van de laatste generatie voor PlayStation 4 weggeven, Horizon Zero Dawn Complete Edition. 

Beginnend met de volgende 19 april Het enige wat we hoeven te doen is de PlayStation Store binnengaan en de spectaculaire open wereld gratis downloadende Guerrilla Games. De begaafde versie van Horizon wordt ook de Complete Edition, die ook de uitbreiding bevat The Frozen Wilds. 

Wil je echter niet wachten tot 19 april, dan heeft Sony nog een verrassing in petto, aangezien het ook 10 indietitels weggeeft, wederom voor het initiatief Speel thuis, zal de laatste in plaats daarvan op 25 maart inwisselbaar zijn. Vind de onderstaande lijst:

  • Abzu
  • Voer de Gungeon
  • Rez Infinite (PSVR optioneel)
  • Subnautica
  • The Witness
  • Astro Bot Rescue Mission (PSVR vereist)
  • Moss (PSVR vereist)
  • Thumper (PSVR vereist)
  • Paper Beast (PSVR vereist)