Laten we teruggaan naar het recente interview van Tetsuya Nomura met de Japanse krant Famitsu, is de creatief directeur terug om over te praten Final Fantasy VII remake en zijn DLC Intergrade, die het karakter van zal introduceren Yuffie binnen het nieuwe verhaal van Final Fantasy VII Saga.

Volgens wat werd gezegd door de National Nomurone, koos het ontwikkelingsteam aanvankelijk voor een heruitgave van de originele game op PlayStation 5, een beslissing die werd verworpen om het werk van grafische upgrade in 4K speelde voor deze nieuwe versie, waarbij de DLC gewijd aan Yuffie fungeerde als de extra content exclusief voor Sony's nieuwe vlaggenschipconsole.

En over aanvullende inhoud gesproken, zei Nomura dat Aflevering Yuffie is de enige DLC die gepland staat voor de eerste aflevering van Final Fantasy VII Remake, waarin staat dat het team al hard aan het werk is aan het tweede deel van het avontuur van Cloud & Co.

"We geven nu prioriteit aan de voltooiing van de volgende game, dus als we zouden nadenken over meer DLC, zullen ze waarschijnlijk aankomen als het werk erop zit."

We herinneren je eraan dat Final Fantasy VII Remake Intergrade de volgende keer zal worden uitgebracht 10 juni 2021 op PlayStation 5, met de mogelijkheid (voor bezitters van de originele game voor PS4) om een ​​gratis upgrade naar de Next-Gen-versie uit te voeren, waarbij Episode Yuffie apart verkrijgbaar is.