DRAGON QUEST The Adventure of Dai: A Hero's Bonds, een mobiele titel voor Android en iOS, arriveert in het westen. Voorinschrijvingen geopend.

Square Enix heeft de komst aangekondigd van de mobiele titel op basis van de nieuwe geanimeerde bewerking van Dai - The Great Adventure in Western Territory. In feite is het Japanse bedrijf van plan het merk van opnieuw te lanceren Dragon Quest dankzij geanimeerde en videogameproducten van verschillende typen, zoals de titel van de smartphone.

Pre-registraties zijn al beschikbaar op Google Play en duren tot 4 april, terwijl de De gesloten bèta loopt van 7 tot 15 april​ Helaas ontbreekt onder de ondersteunde talen Italiaans, terwijl we Japans, Engels, traditioneel Chinees en Frans kunnen vinden.

Wat vind je van DRAGON QUEST The Adventure of Dai: A Hero's Bonds? Ben je geïnteresseerd in de avonturen van Dai?