Het Monster Hunter Digital Event is net afgelopen en voor de gelegenheid Capcom heeft meer informatie vrijgegeven over Monsterjager staat op, te beginnen met de nieuwe trailer die de aanwezigheid bevestigt van twee monsters die zeer gewaardeerd worden door de community: Zinogre en Nargacuga.

Na een korte samenvatting van de nieuwe biomen en monsters die aanwezig zijn in dit nieuwe hoofdstuk, dat eindigde met het vlaggenschip Magnamalos, de mechanica van de Schakel vaardigheden​ Net als in Monster Hunter Generations Ultimate kunnen spelers de vaardigheden van de Wirebug met een verscheidenheid aan nieuwe speciale bewegingen die worden ontgrendeld naarmate je verder komt in het spel. Bovendien zijn de nieuwe mechanica van de Rampage-modus verdiept, een variant van de Siege waarbij de jagers de aanval van de monsters tegen het dorp Kamura zullen moeten stoppen, met behulp van de jachtinstallaties zoals torentjes en kanonnen om de gevaarlijke golven te stoppen.

Wat betreft de opties van online matchmaking, de aanwezigheid van de Signalen Sos verscheen al in Monster Hunter World en de mogelijkheid van zoals je vrienden caccia, een functie die - net als Tinder - het zoeken naar de spelers kan vergemakkelijken die het beste bij uw speelstijl passen.

Dat werd ook aangekondigd Monsterjager staat op betaalde esthetische DLC's en gratis updates, te beginnen met de eerste geplande update Aprile en die de Kameleo's​ Eindelijk, de volgende Maart 11 2021 Capcom zal een nieuwe gratis demo uitbrengen waarmee iedereen de Magnamalos kan ontmoeten in een geavanceerde moeilijkheidsgraad.

We herinneren je eraan dat Monster Hunter Rise de volgende keer zal worden uitgebracht Maart 26 2021 su Nintendo Switch, met een versie PC gepland voor 2022.