GTA V komt in de tweede helft van 2021 en tijdens een discussie op de Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference, de CEO van Take-Two Strauss Zelnick heeft gereageerd op enkele zorgen over de aanstaande heruitgave van het langstlopende Grand Theft Auto-hoofdstuk ooit.

In het bijzonder wees Zelnick erop dat de strategie die door Rockstar Games wordt overwogen niet over gaat eenvoudige remasters of ports van hetzelfde spel​ In plaats daarvan probeert Rockstar het meeste te halen uit alle technologieën die beschikbaar zijn gemaakt door de nieuwe consoles om een ​​nieuwe ervaring te creëren:

“In vergelijking met de concurrentie werken we anders. We hebben niet alleen onze eigen titels, we nemen de tijd om die titels zo goed mogelijk te onderscheiden voor nieuwe releases en de technologieën die we erin introduceren. We verbeteren de technologie, we werken de weergave en de prestaties bij. We hebben fantastisch werk geleverd met de Mafia-serie en GTA V gaat op weg naar de derde generatie, wat ongelooflijk is. Het zette een standaard toen het uitkwam en is dat ook in zijn tweede incarnatie blijven doen. We zullen zien hoe GTA zich zal gedragen in deze next-gen. Uiteraard heb ik vertrouwen in Rockstar Games en hun vermogen om een ​​geweldige ervaring te leveren, maar je kunt dit allemaal niet doen met een simpele port. "

Wat verwacht je van deze nieuwe versie van het De gans van Rockstar Games die gouden eieren legt​ Zullen er nieuwe functies worden toegevoegd? Nieuwe inhoud?