Monster Hunter is waarschijnlijk een van de meest diverse en herkenbare muziekfranchises in zijn soort, en het ziet er gewoon zo uit Capcom heeft zelfs dit aspect voor het nieuwe niet verwaarloosd Monsterjager staat op, die vervolgens uitkomt op de Nintendo Switch 26 maart.

Volgens wat werd onthuld door het bedrijf, is de soundtrack van de titel in feite samengesteld uit de schoonheid van 117 tracks, die helaas op dit moment in fysieke versie zal worden uitgebracht, opgenomen in vier schijven, alleen op Japans grondgebied en kost ongeveer $ 40.

Op dit moment moeten wij westerse gebruikers tevreden zijn met een aantal geselecteerde tracks van de soundtrack, beschikbaar gesteld op streamingplatforms zoals Spotify en het is nog steeds onduidelijk of we een fysieke westerse release van de soundtrack van de game zullen hebben, gepland voor de volgende keer Mei op de Japanse markt.