The Sinking City, de titel van Frogwares geïnspireerd door het werk van HP Lovecraft, keerde het terug naar de digitale Steam-winkel nadat het in augustus 2020 was verwijderd. Deze nieuwe versie is echter uitgebracht door Nacon en BigBen Interactive is niet ontwikkeld en goedgekeurd door de ontwikkelaar, die hun fans van suggereert koop de game niet op het Valve-platform.

Om de oorzaken hiervan te begrijpen herverdeling van de titel, we moeten terug naarAugustus 2019, toen Frogwares een juridische strijd begon tegen de twee uitgevers, beschuldigd van herhaaldelijk de door beide partijen gemaakte afspraken hebben geschonden, meer dan een miljoen dollar aan royalty's houden en (ten onrechte) het eigendom van het IP-adres en de broncode van het spel claimen. Dit verhaal bevat meer details over Sherlock Holmes, een ander spel ontwikkeld door Frogwares.

Frogware zal in de toekomst meer updates over de situatie uitbrengen, maar adviseert ondertussen spelers om de pc - en DRM-vrije - versie van The Sinking City bij hen te kopen officiële winkel.