Demon Slayer: Hinokami Keppuutan keert terug om zichzelf te laten zien in een nieuwe gameplay-trailer. Deze keer is de hoofdrolspeler Giyu Tomioka.

Kom op video-gameplay Cyberconnect2, dat vorige maand werd uitgebracht, keert terug om ons zijn vechtspel te laten zien dat is ontleend aan het succesvolle werk van Koyoharu Gotōge. Dit keer is de hoofdrolspeler de pilaar Giyu Tomioka, de demonenjager die de protagonist kennis laat maken met ademhalingstechnieken.

In de trailer demonstreert Tomioka zijn enorme beheersing van de waterademhalingstechniek, evenals zijn ongelooflijke vaardigheid met het zwaard. Het is nog niet duidelijk hoeveel karakters in de titel zullen worden opgenomen, en we weten ook niet welk deel van de manga onder zal vallen storymode.

Demon Slayer: Hinokami Keppuutan komt beschikbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S en pc tijdens 2021, maar een precieze datum is nog niet bekendgemaakt.