Laten we teruggaan om over te praten retro gaming en zeldzaam​ Na het lekken van de Xbox Live Arcade-versie van GoldenEye 007, slaagde het Forest of Illusion-team erin om een ​​nieuw spel te bemachtigen dat nooit is uitgebracht door de vader van Banjo en Conker: Dinosaur planeet.

Ontwikkeld in de vroege jaren 2000 en gepland voor de Nintendo 64, herwerkte Dinosaur Planet de Star Fox onder het avonturengenre, waar onze onverschrokken piloot Fox McCloud arriveert op een planeet die wordt gedomineerd door reptielen om de Prinses Crystal​ Als deze synopsis u bekend in de oren klinkt, moet u weten dat de ontwikkeling van Dinosaur Planet aanvankelijk werd stopgezet, maar vervolgens werd herwerkt tot wat later zou worden Star Fox-avontuur, uitgebracht op Nintendo GameCube in 2002.

Net als de versie die voor het publiek is vrijgegeven, is Dinosaur Planet geïnspireerd door hoofdstukken Ocarina of Time en Majora's Mask van The Legend of Zelda, waardoor de speler de third-person controle over Fox geeft en hem in een spelwereld plaatst vol puzzels en kerkers om te verkennen.

De versie die door Forest of Illusion werd uitgebracht, werd teruggevonden door de aankoop van de cartridge bij een Zweedse verzamelaar. De game lijkt echter niet goed te presteren met de verschillende beschikbare emulators, maar hij kan nog steeds op een cartridge worden gedumpt, voor het geval je wilt spelen Zeldzame nieuwste N64-titel op de originele hardware.