Het regent in de natte voor Google Stadia​ Na de sluiting van de studio's van de eerste partij, wordt de streaming-gaming-service van de geweldige G verward in één class action, aanvankelijk ingediend afgelopen oktober en gered door de federale rechtbank van New York.

Google Stadia Project Hagelstorm

Dit juridische geschil beschuldigt Google ervan liegen over ondersteuning voor 4K-resolutie gepland voor lancering, met als doel het aantal abonnementen op de dienst te verhogen en miljoenen dollars aan inkomsten te genereren voor wat eigenlijk een leugen is. In tegenstelling tot de 4K Native game-ervaring, werden de meeste titels die bij de lancering beschikbaar waren, tot dan toe met een lagere resolutie weergegeven opgeschaald naar 4K.

En dat is niet alles. Ook Id Software en Bungie zijn meegesleept in deze juridische tirade, beschuldigd zoals Google van het lanceren van versies van Doom Eternal en Destiny 2 met ondersteuning voor 4K-resolutie op het platform fictief.

Deze class action belooft alle Amerikaanse gebruikers die voor de service zijn geregistreerd schadeloos stellen vanaf juni 2019, inclusief kopers van Abonnementen op Pro en Founder en Premiere Editions van de service.