Bungie is klaar om in de toekomst zijn horizon te verbreden, beide met Lot dan met zijn interne organisatie. Laten we samen kijken de plannen waar het softwarehuis zich op voorbereidt i volgende jaren.

Destiny 2 Bungie Media 2021Laten we beginnen met het zakelijke gedeelte: Bungie heeft een uitbreiding van het hoofdkantoor van Bellevue binnen Washington, een volledige technische modernisering, nieuwe toevoegingen aan uw eigen Raad van administratie - afkomstig uit de amusementssector - en de opening van een internationale kantooradvertentie Amsterdam, Holland​ Deze wijzigingen zullen worden afgerond door 2022.

Over de projecten in de pijplijn gesproken, Bungie mikt en investeert niet alleen in de werving van nieuw talent voor de ontwikkeling van een nieuw IP (gepland voor een periode van 2021 tot 2025), maar ook voor breid de franchise en het Destiny-universum uit naar nieuwe media buiten het spel, het beheer van de franchise toevertrouwen aan de vice-president Mark Noseworthy en de uitvoerend producent Luke Smith

Maar zal het zo zijn? We zullen echt tv-series, strips of zelfs films in de hoofdrol gaan zien de bewakers van het huis Bungie?