BlizzCon 2021 begint onmiddellijk met een vrij unieke aankondiging, waarop al werd geanticipeerd door enkele lekken. Het komt eraan Blizzard Arcade-collectie, een pakket met drie klassieke spellen uit het softwarehuis. Ze zullen aanwezig zijn The Lost Vikings (1992) Rock N Roll Racing (1993), en Blackthorne (1994).

De titels kunnen worden afgespeeld in zowel originele als moderne versies, met een reeks grafische verbeteringen, evenals met een reeks mogelijkheden die al in andere vergelijkbare collecties zijn gezien, zoals het kunnen opslaan en laden wanneer je wilt of het kunnen brengen van de game een paar seconden terug. Ook komt er een digitaal museum met concept art, interviews en een serie achter de schermen.

De Blizzard Arcade-collectie is exclusief beschikbaar op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en voor pc op Battle.net.
Bovendien is de collectie op pc opgenomen in het Viering Collectie, bundel die verschillende items bevat voor verschillende Blizzard-spellen. Spelers die de bundel hebben gekocht, ontvangen het trio games gratis.