The Legend of Zelda: Skyward Sword HD landt op Nintendo Switch. Ook aangekondigd is dat de Joy-Con met een thema op hetzelfde moment uitkomt.

Het hoofdstuk dat de voorloper is van de hele videogame-saga, bereidt zich voor op de Nintendo Switch. Nothing Breath of The Wild 2 in deze Nintendo Direct, waarvoor het, zoals Eiji Aonuma zelf zei, nog enige tijd zal duren en in de loop van 2021 zal worden vertoond. 's Avonds konden we echter vernemen dat The Legend of Zelda: Skyward Sword HD dankzij de volgende trailer:

De titel komt op de hybride console aan 16 juli 2021 en, op dezelfde dag, de Joy-Con-thema.

Geen vieringen in stijl voor de 35ste verjaardag van de saga daarom, maar we zijn er zeker van dat er tijd zal zijn om naar behoren te vieren. Wie weet, misschien zelfs met een Nintendo Direct met een thema. Voorlopig moeten we er gewoon genoegen mee nemen.