De cast van de film krijgt steeds meer vorm Borderlands, de film geproduceerd door Lionsgate gewijd aan de FPS-franchise van GearBox en 2K​ Dat heeft het productiehuis inderdaad aangekondigd Jack Black speelt Claptrap, de historische robot die aanwezig is sinds het eerste hoofdstuk van de serie.

Borderlands Claptrap Film Jack Black stemacteurVolgens de president van Lionsgate Nathan Kahane, de beslissing om de goede Jack voor de rol te nemen was kinderspel, met beide kanten - regisseur Eli Roth en Lionsgate zelf - in volledige harmonie.

“Iedereen die het spel heeft gespeeld, weet dat Jack perfect is voor deze rol. We zijn enthousiast over wat hij in de film zal brengen, dankzij zijn onuitputtelijke komische energie "

Het is niet de eerste keer dat Jack Black deelneemt aan een film van regisseur Eli Roth. De acteur is er al een hoofdrolspeler in geweest "Het mysterie van het huis van de tijd" alsmede Cate Blanchett, ook ingehuurd voor de Borderlands-film, waar ze de rol van zal spelen Lilith.