New World, de veelbesproken MMO ontwikkeld door Amazon Game Studios, heeft ontvangen een derde uitstel uitglijden uit de lente van 2021 na Christus Augustus 2021, met een versie openbare bèta komt voor de maand van Juli​ Oorspronkelijk aangekondigd voor mei 2020, bevindt de game zich momenteel in een gesloten bèta.

Het nieuws kwam via een nieuwe ontwikkelaarsupdate op het officiële kanaal van de game. De redenen achter dit nieuwe uitstel houden verband met de behoefte van het ontwikkelingsteam om nieuwe gebieden en nieuwe spelmechanismen toe te voegen en vooral met de verschillende moeilijkheden tijdens de gezondheidsnoodsituatie. Covid-19:

“We weten dat je uitkijkt naar de lancering van New World en we kijken ernaar uit om het met je te delen. De gezondheid en veiligheid van ons team hebben echter de hoogste prioriteit. We hopen dat je onze beslissing begrijpt om het team in deze onzekere tijden te beschermen, aangezien we ons concentreren op een tijdlijn die ons de best mogelijke wedstrijd garandeert. " 

Voor meer informatie over de titel en de nieuwe toevoegingen aan de gesloten bèta, we verwijzen je naar de officiële New World blog​ Voor al het andere, tot in juli.