Gisteren fans van Street Fighter V verzameld rond de sociale kanalen van Capcom om de livestream gewijd aan te bekijken Winterupdate voor ontwikkelaars, de eerste in 6 maanden en gekoppeld aan aankomende updates, rebalances en aankomende personages.

Elf

Zoals gisteren aangekondigd, Elf is het bonuskarakter dat wordt aangeboden bij de aankoop van het vijfde Karakter Pass Hij is geboren in Premium Pass en die zich ten onrechte vergiste als het laatste personage dat was gepland voor seizoen 5 van Street Fighter V.

Zoals eerder gezegd, Elf is de SFV-tegenhanger van Tekken's Mokujin, dat is een personage dat in staat is om van zetten te veranderen en het uiterlijk van een van de 40+ beschikbare karakters te kopiëren. Zoals alle personages zal het beschikbaar zijn om er een te zien speciale verhaalmodus en in staat om in de geschiedenis rond de G-Project van de Secret Society.

Dan & Rose

De eerste twee personages van seizoen 5 werden ook gepresenteerd: Dan en Rose.

Altijd het grapkarakter en de komische lijn van de serie, de "" kloon "" van Ryu Dan hibiki keert terug naar Street Fighter V met een nieuwe vechtstijl rond de zijne V-Skills en V-Triggers​ De eerste laten Dan toe verwijder animaties verschillende bewegingen op een meer intuïtieve manier met elkaar verbinden, waardoor hij tot uitvoering komt dodelijke combo's voor onoplettende tegenstanders.

Zijn V-Triggers geven de jager daarentegen de vaardigheid terug Haou Gadoken van Street Fighter IV en de mogelijkheid om te maken Koryuken onmogelijk te weerleggen (dankzij de onoverwinnelijkheidsframes). Kortom, maak je klaar: omdat de 22 februari Dan kan het je serieus moeilijk maken!

Rose keert ook terug naar Street Fighter V, waarin ze verschillende aspecten van haar vorige incarnaties verwerkt en nieuwe moves aan haar uitrusting toevoegt.

Haar lucht- en luchtafweercapaciteiten zijn verbeterd met hun respectievelijke speciale bewegingen Soul Spark Ziel binden​ De eerste is zijn kogel e handelsmerk, dat in SF V nog krachtiger en veelzijdiger is en een van de weinige wordt luchtkogels kan vanuit verschillende hoeken worden gelanceerd.

De V-Skills grijpen terug naar oude hoofdstukken Street Fighter Alpha 3 Street Fighter VZiel Fortuin zal Rose bufferen en straffen opleggen aan de tegenstander terwijl Soul Satelliet het zal je verdere verdediging bieden. Met haar V-Triggers kunnen spelers een andere vechtstijl aannemen dan rozenkanonnen, waardoor ze kan teleporteren (Ziel Dimensie) en vergroten hun schade door het gebruik van een dubbelganger (Ziel illusie​ Er wordt een nieuwe fase uitgebracht met Rose: Jachthaven van Fortuin.

Een nieuw verdedigingsmechanisme: V-Shift

En als kers op de taart: bij de volgende update een herwerking van het vechtsysteem, met een nieuwe monteur: The V-Shift.

Met deze nieuwe toevoeging kunnen spelers gebruik de V-meter om de aanvallen van de tegenstander te ontwijken, dus extra defensieve opties veel gevraagd door de gemeenschap. Aan een dergelijke toevoeging zijn echter kosten verbonden, namelijk een algemene herschikking van het volledige rooster.

De nieuwe V-Shift-mechanica komt hierna 22 februari 2021, samen met Dan en Elf.