The Witcher De Oude Wereld CDPRCDProjekt RED aangekondigd een campagne starten op Kickstarter voor het maken van een bordspel gewijd aan The Witcher.

Dit wordt een prequel van de videogameserie, waarbij spelers in de schoenen van aspirant-jonge heksen komen te staan ​​en de titel van The Witcher: The Old World. Het pad van de gebeurtenissen voorafgaand aan de gebeurtenissen die al zijn verteld, lijkt een zeer vruchtbare voedingsbodem te zijn voor CDProjekt RED, ook al verslagen met Way of the Witcher, de nieuwste uitbreiding die is uitgebracht voor zijn kaartspel, GWENT.

De Old World kickstarter is pas gepresenteerd maar is nog niet echt begonnen: de daadwerkelijke fondsenwerving wordt officieel gelanceerd tussen maart en april, en voorlopig is het alleen mogelijk om te registreren, om een ​​melding te ontvangen wanneer de campagne opengaat.

Wie echter niet bekend is met vreemde talen, zal zich moeten wapenen met een woordenboek: het spel zal alleen in het Engels en Pools verschijnen.