Het is een nieuwe donderdag, en zoals altijd Epic Games Store biedt ons een nieuwe gratis aanbieding. Na de recensie van vorige week lanceert Epic ons uit de atmosfeer van de aarde en de onbekende ruimte in met Halcyon 6 Sterrenbasis commandant ontwikkeld door Massive Damage Inc.

“Een retro strategische RPG die zich afspeelt in de ruimte waarmee je je basis kunt bouwen en uitgebreide tactische gevechten, bemanningsbeheer en een veelbelovend verhaal biedt. Aan de rand van de ruimte van de aarde (Terran) ligt Halcyon 6, een vervallen ruimtebasis achtergelaten door een mysterieus ras van voorlopers. Jouw missie is om het vervallen station op te eisen en het weer op te bouwen. Een mysterieuze buitenaardse kracht is op weg naar de aarde en deze ruimtebasis is de beste gelegenheid voor de New Terran Federation om nieuwe allianties te sluiten, nieuwe technologieën te onderzoeken en manieren te vinden om de aanstaande invasie te stoppen. "

Zoals gewoonlijk moet u inloggen op uw account epic Games om deze nieuwe aanbieding in te wisselen, die geldig blijft tot de volgende 18 februari 2021, waar we een interessant dubbel aanbod zullen zien: RAGE 2 Absolute drift.