Black Myth: Wu Kong keert terug om zichzelf te laten zien dankzij een nieuwe trailer die niet alleen echt spectaculair is, maar ook een wens is voor een gelukkig nieuwjaar voor de buffel.

Afgelopen zomer vertelden we je over het Chinese project Black Myth: Wu Kong, zielige titel geïnspireerd door de hoeksteen van de Aziatische literatuur "Reis naar het westen". Nu, na maanden van stilte, geven de jongens van Game Science ons een nieuwe kijk op de titel en wensen ze ons een gelukkig maanjaar.

Zoals je in de video hebt gezien, wilde het ontwikkelingsteam het jaar van de buffel op zijn eigen manier verwelkomen en gamers zo sterk willen zijn als het machtige dier. De publicatie van Black Myth: Wu Kong, het eerste hoofdstuk van een trilogie, wordt verwacht voor eind 2021 op PS5, Xbox Series X / S en pc. We hebben nog steeds geen precieze lanceringsdatum voor wat een titel belooft te worden, maar we zullen niet nalaten je op de hoogte te houden.