Er is nu een jaar verstreken sinds de aankondiging van de start van een herwerkproject van Hymne, Electronic Arts lijkt eindelijk klaar om een ​​beslissing te nemen over de toekomst van de noodlottige titel ontwikkeld door Bioware.

In feite kwam de game heel snel aan het einde van zijn levenscyclus. Om een ​​slappe marktintroductie en een reeks structurele problemen te verwerken die werden gekruid door het gebruikelijke communicatiebeleid van het Amerikaanse bedrijf, kreeg een klein extern team een ​​paar maanden nadat ze op de markt waren gekomen de taak om het spel opnieuw uit te vinden.

Volgens een financieel rapport dit wordt de beslissende week voor de voortzetting van het Anthem-project. Managers van Electronic Arts zullen inderdaad moeten een beslissing nemen: doorgaan met de service, omdat het als zodanig in eerste instantie werd verkocht, of trek definitief de stekker eruit.