In de jaren na de release van Super Smash Bros. Melee , is de Nintendo GameCube-titel uitgebreid gepeld en geanalyseerd in omvang concurrerend, en werd een van de meest gevolgde titels tijdens evenementen zoals EVO (vóór de pandemie). In het spel heeft Masahiro Sakurai echter een nog grotere en nooit voltooide uitdaging verborgen: spel credits.

Voor niet-ingewijden, de credits van de Klassieke modus van Super Smash Bros. Melee stellen zichzelf voor als een platformschieter, waardoor de speler de mogelijkheid krijgt om het grootste aantal namen - van de verschillende ontwikkelaars en producenten van het spel - op het scherm te schieten. Uitdaging die, zoals hierboven vermeld, nooit is voltooid ... tot vandaag!

Als reactie op een uitdaging geopend door de gebruiker Nathaniel Bandy op Twitter, was de Falcon-Main Martin "Porky" Zarate de eerste speler die alle 190 doelen in deze korte maar intense schietsectie raakte en de schoonheid van 3000 dollar, die de jonge man zal besteden om zijn studie voort te zetten om boswachter te worden.

Het geheim achter deze prestatie? 50 uur totale training, onderverdeeld in kleine mini-secties om elke reeks credits beter te leren.