SNK tegen Capcom, de geliefde crossoverserie met personages uit The King of FightersFatal Fury Samurai Showdown vecht met Ryu, Morrigan en de andere helden van het huis Capcom, staat op het punt een comeback te maken met de haven van SNK vs Capcom: Match of the Millennium for Nintendo Switch komende volgende 17 februari 2021.

In eerste instantie gelekt uit een Koreaanse beoordeling, werd het nieuws bevestigd door SNK in de laatste uren. Maar wat is SNK vs Capcom: Match of the Millennium? Vrijgegeven in 1999 voor de Neo Geo Pocket Color, de game was een volwaardige 2D-vechtgame, in staat om de gameplay-formules van Street Fighter en The King of Fighters te combineren in een winnende mix, waardoor een mediafenomeen tot leven kwam dat 3 sequels genereerde: Millennium Fight 2000, SvC 2 e SvC Chaos.

Dat deze eerste heruitgave - hoogstwaarschijnlijk onder het digitale label Arcade Archief - is het het begin van een trend die de terugkeer van de andere hoofdstukken van de serie zal zien?