De videogame gebaseerd op Demon Slayer, de manga-plaat op ieders lippen, zal ook verschijnen op de volgende generatie consoles en pc.

Niets exclusief voor PS4 zoals eerder aangekondigd door het team CyberConnect2. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Kepputan zal ook beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X / S en pc. We leren erover dankzij het beroemde Japanse tijdschrift Weekly Jump, dat ons in zijn laatste nummer een eerste overzicht van de titel geeft. De game wordt een actiespel dat wordt gekenmerkt door zowel een verhaalmodus als een taggevechtmodus, dat wil zeggen een reeks teamgevechten.

Ontwikkeld door CyberConnect2 en uitgegeven door Aniplex, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Kepputan is voorlopig alleen bevestigd voor de Japanse markt. Desalniettemin suggereert de komst op next-gen consoles een titel die bestemd is voor een wereldmarkt, dus we moeten gewoon wachten op officieel nieuws over de distributie.

Meer informatie zal op 15 februari aankomen in de volgende uitgave van Weekly Jump, en we zullen niet nalaten deze naar u terug te brengen.