In de afgelopen uren Microsoft aangekondigd via een blogpost op haar officiële website welke titels zullen binnenkomen in de maand van Februari 2021 op de catalogus vanXbox Game Pass voor pc en console.Onder de titels die deze maand zijn opgenomen, vallen ze zeker op Jurassic World Evolution, de beheersoftware van Frontier Developments die enig succes heeft gehad bij het publiek en critici, e Final Fantasy XII in de geremasterde editie "The Zodiac Age", die verschillende fixes toevoegt gericht op de kwaliteit van het leven in een van de Square Enix RPG's die bijna vijftien jaar geleden zijn uitgebracht.

Hier is het onthutsende waarmee de games de komende weken in de Xbox Game Pass-catalogus zullen worden opgenomen:

Week van 1 februari

  • Ghost of a Tale, 4 februari (pc)
  • Project Winter, 4 februari (Android, console en pc)
  • The Falconeer, 4 februari (Android, console en pc)

Week van 8 februari

  • Final Fantasy XII The Zodiac Age, 11 februari (console en pc)
  • Jurassic World Evolution, 11 februari (Android en console)
  • Stealth Inc. 2: A Game of Clones, 11 februari (Android en console)
  • Wolfenstein: Youngblood, 11 februari (Android)