Judgement, de spin-off van de succesvolle Yakuza-serie, komt binnenkort uit op PS5, Xbox Series X / S en Google Stadia.

Om aan te kondigen dat het SEGA zelf was dankzij een trailer die op YouTube werd uitgebracht. Bijna twee jaar na de release op PS4 biedt de onderzoekstitel verbeterde graphics, verminderde belasting en 60 fps. Niet alleen dat, deze heruitgave bevat alle DLC van de oude genversie. De geremasterde versie is beschikbaar vanaf 23 april 2021 voor de budgetprijs van 39,99 euro. We laten je achter bij de aankondigingstrailer:

video-
speel-scherp-vullen

Oordeel gebruikt de Dragon Engine al gebruikt voor Yakuza 6 en Yakuza Kiwami 2, evenals een compleet andere vechtstijl vergeleken met die typisch voor Kazuma Kiryu. Verder spelen de verkennings- en onderzoeksfasen een fundamentele rol binnen de gameplay. Ook, en het moet worden benadrukt, was de titel gelokaliseerd in het Italiaans en omvat zowel Japanse als Amerikaanse nasynchronisatie. Ben je klaar om de wereld van de Japanse justitie te ontdekken met de voormalige advocaat Takayuki Yagami?