The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 zal volgens de Oostenrijkse Gameware-winkel in de loop van 2021 worden uitgebracht. Kunnen we echt hopen?

Bijna twee jaar na de aankondiging van het vervolg op het Nintendo-meesterwerk hebben we geen nieuws meer over de langverwachte titel. Maar nu zorgt de Oostenrijkse site ervoor Gameware om onze hoop te wekken door de releaseperiode van sommige titels zoals Shin Megami Tensei 3 HD en The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (hypothetische naam). De release van de geremasterde versie gemaakt in ATLUS zou plaatsvinden in mei 2021, terwijl Link zou terugkeren naar Nintendo Switch in tweede kwartaal van het lopende jaar.

Als voor Shin Megami Tensei 3 HD de datum correct zou kunnen zijn, hebben we enige twijfels over die van de nieuwe Zelda, misschien te dichtbij omdat we er geen informatie over hadden. Het moet echter gezegd worden dat Nintendo niet nieuw is in het uitbrengen van titels na een paar maanden na de aankondiging, dus een greintje hoop is goed om het te hebben.

Zoals gewoonlijk houden we je hiervan op de hoogte, vingers gekruist!